Kampioenswedstrijd 28 juli 2012

Op zaterdag 28 juli 2012 vond op het terrein van PHV DOV te Delft de Kampioenswedstrijd Politiehond 1 van de afdeling Zuid-Holland plaats. Dit gebeurde onder alleszins gunstige weersomstandigheden

Zeven combinaties hadden zich voor deze wedstrijd aangemeld, waarvan drie combinaties met een ongecertificeerde hond. Tevens lieten twee combinaties deze wedstrijd meetellen als hun nominatiewedstrijd.

Om 08:45 uur opende de Commissaris Wedstrijden van de afdeling, Erik Kluiters, de wedstrijd en stelde de keuringscommissie en de helpers voor aan het publiek. De keuringscommissie bestond deze dag uit Erik Kluiters (voorzitter), Harry van der Most en Daniëlle de Koninck. Het zware werk werd gedaan door Dennis van Hoorn en William Warmerdam.

Na een vlot verlopen ochtendprogramma startte om twee uur het middag programma. In dit programma zag het publiek een leuke, aantrekkelijke en spannende wedstrijd met goed afgerichte honden. De helpers William Warmerdam (stok, terugroepen en de schijnaanval) en Dennis van Hoorn (werp en de fiets) testten de honden op een sportieve en correcte wijze.

Nadat de keuringscommissie zich had beraad, nam – voordat deze bekend werden gemaakt – de voorzitter van de afdeling, Peter Dol, het woord om de keuringscommissie, de helpers en PHV DOV te bedanken voor alle verrichte inspanningen.     
                 
Hierna maakte Erik Kluiters als zijnde voorzitter van de keuringscommissie de punten bekend. De afdeling Zuid-Holland dankt langs deze weg ook iedereen die heeft bijgedragen aan deze succesvolle hondensportdag.

Klik hier voor de uitslagen