Tweede wedstrijd

Op zaterdag 29 maart jl. werd bij P.H.V. Rotterdam-Zuid onder zomerse weersomstandigheden - een heerlijk zonnetje  - de tweede competitiedag van de Nico Ram Memorial 2014 gehouden.

Drie deelnemers hadden zich om voor hun moverende redenen afgemeld. Namens de afdeling opende Erik Kluiters de tweede wedstrijd van de Nico Ram Memorial 2014 en heette een ieder van harte welkom. Daarna stelde hij de keurmeesters en helpers voor aan het publiek. Het keurmeesters gilde bestond uit Erik Kluiters, Gerrit Pekel en Daniëlle de Koninck.
Het helperswerk werd verricht door Martijn Eijbersen en Dennis van Hoorn.

Vrijwel elke combinatie had tijdens het ochtendprogramma zo hier en daar zijn leermomenten. Na afloop van de laatste oefening van het ochtendprogramma werd besloten om kort te pauzeren alvorens te starten met het stelwerk, dat vandaag bestond uit de oefeningen schot en werp en de oefening rijwiel stellen. De honden werden op een correcte wijze getest door Dennis van Hoorn, schot en werp, en Martijn Eijbersen rijwiel stellen.

Alvorens de voorzitter van de keuringscommissie, Erik Kluiters, de punten bekend maakte bedankte hij de organiserende vereniging P.H.V. Rotterdam - zuid voor hun gastvrijheid, de terreinleiding, André, de dame van de kantine, Yvonne, en een ieder die heeft bijgedragen aan deze dag. Daarna maakte Erik Kluiters de punten bekend en keerde een ieder huiswaarts.

Klik hier voor de uitslagen