BKD 2014

Basis KNPV Dresseur 2014 geslaagden:

Aren van Splunter n.n.b.
André de Haan PHV De Verdediger
Willem Verhoef PHV De Verdediger
Herman Maas PHV DOL
Jaap Nouwt PHV Goedereede
Martin Vreedenburgh PHV Goedereede
Fred Pauw PHV Katwijk & Omstreken
Peter Haasnoot PHV Katwijk & Omstreken
Fred Wolters PHV RODA
Peter van Lieshout PHV RODA
Ronald Junier PHV RODA
Erwin Heijboer PHV SDI
Lida van Steen PHV SDI
Stefan van Guldener PHV SDI
Frank Rotscheid PHV ULO
Hendrik Gowrising PHV ULO
Kitty Bleijenberg PHV ULO
Yoeri van Driel PHV ULO
Manuela Houtman PHV Zwijndrecht
Tanja Noorlander-Franken PHV Zwijndrecht

 

De cursus BKD, die op 11 januari aanving en 5 zaterdagen in beslag nam, is op 8 maart afgesloten met het examen.

21 liefhebbers van de sport hebben zich samen met de MCC coach Jaap van der Steen verdiept in de hond in het algemeen, de leerprincipes in het bijzonder en wat hiermee de mogelijkheden zijn in de praktijk.

Toen men moest vernemen dat medecursist Rob van Steen op 9 februari - daags na de derde cursusdag – op 52-jarige leeftijd plotseling kwam te overlijden, was de verslagenheid groot. Diep was daarom ook het respect voor zijn vrouw Lida, die ondanks deze voor haar zeer moeilijke tijd toch de kracht vond de cursus succesvol te voltooien. Een prestatie van formaat!

Het afdelingsbestuur feliciteert hierbij alle deelnemers, en spreken de hoop uit dat de opgedane kennis zal worden uitgedragen in de sport.

 

Dank is verschuldigd aan Rotterdam The Hague airport voor het ter beschikking stellen van de locatie, die uitermate geschikt en van alle gemakken voorzien was.

Ook is dank verschuldigd aan Jaap van der Steen, die nu 4 cursussen BKD heeft verzorgd, en dankzij wie de teller nu staat op 73 gediplomeerde BKD-ers in Zuid-Holland.

 

Frank Rotscheid, Willem Verhoef, Stefan van Guldener, Erwin Heijboer, Lida van Steen, Jaap Nouwt, Tanja Noorlander-Franken, Herman Maas, Manuela Houtman, Jaap van der Steen (MCC Coach), Martin Vreedenburgh, Yoeri van Driel, Peter van Lieshout, Kitty Bleijenberg, Peter Haasnoot, Fred Wolters, Aren van Splunter, Ronald Junier en Hendrik Gowrising.

 

André de Haan en Fred Pauw ontbreken op de foto. Zij konden door lichamelijke ongemakken niet deelnemen aan het examen, maar hebben dit op een later tijdstip alsnog afgelegd.