• Verslag Kampioenswedstrijd Competitie Zuid-Limburg 2021

  Op 12 september j.l  werd de Kampioenswedstrijd van de CZL dit jaar georganiseerd door de PHV De Doorzetters te Stein.

  De voorzitter van de Competitie Zuid-Limburg Paul Reul gaf in het openingswoord aan dat het een goed gevoel gaf, na een lange periode van stop te hebben gelegen door Covid perikelen, hier weer te zijn en hoopte op een veilige voorzetting van de sport.

  Voor deze wedstrijd hadden 8 deelnemers ingeschreven. Verheugd was het feit, dat 2 deelnemers aan de Nationale Kampioenschappen ook hier weer acte de préséance gaven.

  Onder goede weersomstandigheden kende zowel het ochtend- als middagprogramma een vlot verloop, mede door de goede leiding van de leden van de organiserende vereniging.

  Verheugend was zeker de jonge mannen welke zich van hun beste kant wilden laten zien en door de keuringscommissie over veel en nuttige info werden voorzien. De overige deelnemers hebben ook het een en ander opgestoken.

  De top 3 waaronder 2 deelnemers  aan de Kampioenschappen te Eindhoven en de ervaren rot Jef Ackermans hebben zoals gewoonlijk weer alles op alles gezet om hun “tegenstanders” op sportieve manier te verslaan.

  De keuringscommissie wed gevormd door Petra Vandalon, Eric Verhagen en Cris Drissen. Het zware werk werd deze dag verzorgd door Elton Rey en Dave Salemans.

  Voor aanvang van het middagprogramma werden de Eindhoven gangers Fer Ackermans (welke de hond wegens een blessure afgemeld had) Pierre Goossens en Harry Mulkens in de bloemetjes gezet. Ook de export Limburger Petra Vandalon werd niet vergeten.

  De voorzitter van de keuringscommissie Cris Drissen maakte, na een dankwoord aan de geleiders en zijn medekeurmeester en helpers de uitslag bekend.

  PH I:

  Pierre Goossens

  Shelly

  xMH

  Teef

  428

  Kampioen 2021

  Harry  Mulkens

  Dash

  xMH

  reu

  418

  Res.Kampioen 2021.

  Jef  Ackermans

  Nikky

  xMH

  reu

  415

  3e

  Hennie Servais

  Buddy

  xMH

  reu

  390

  4e

  Delano v.d. Wetering

  Nijo

  xHH

  reu

  385

  5e

  Cristiaan van Veen

  Chevy

  xMH

  reu

  382

  6e

  Chris v.d. Wetering

  Boedha

   MH

  reu

  348

  7e

  Programma OB

   

       

   

           

   

  Stephanie v.d. Wallen

  Tiba

  xMH

  teef

  361

   

   

  Firma Van de Veeke Hondenmaterialen, die eveneens met zijn tentje present was, stelde voor iedere geleider en helper een halsband met lijn en speeltjes voor de hond ter beschikking, dank hiervoor.

  Ook dank aan Peter Gubbels, die deze dag weer vastgelegd heeft in bijzonder mooi fotowerk. 

  De secretaris CZL ,  Maurice Peerboom.

   

   

   

rfwbs-slide