• Beste leden,

  Het demissionaire kabinet heeft de lock-down maatregelen aangescherpt. De maatregelen gelden per direct en duren tot tenminste 9 februari. 

  • Voor buitensporten geldt nog steeds een maximale groepsgrootte van 2 personen (van verschillende huishoudens) met inachtneming van 1,5 meter afstand.
  • Kantines, douches en kleedruimtes blijven gesloten! Een kantine is een ruimte waar leden kunnen pauzeren en een consumptie kunnen nuttigen. De clubgebouwen dienen dus ook gesloten te blijven! 

  Als de 2e kamer instemt met een avondklok zal dit consequensties hebben voor de trainingstijden. Wij rekenen op ieders verantwoordelijkheid in deze. 

  We moeten onze contacten tot een minimum beperken. Wanneer groepsvorming de publieke gezondheid of de veiligheid in gevaar brengt, kunnen handhavers optreden.

  Zie ook https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/openbaar-en-dagelijks-leven

  Laten we hopen dat door deze aangescherpte maatregelen, we weer snel naar een normale situatie kunnen terugkeren, ook voor wat betreft onze hondensport.

  Het Hoofdbestuur

rfwbs-slide