• Sluitingsdatum inschrijving Voorjaarskeuring Speurhonden verlengd.

  De sluiting van de inschrijvingsdatum Speurhonden is verlengd tot 1 maart 2022
   
  Op dit moment worden alle leden van de verenigingen die een erkenning hebben aangevraagd ingevoerd in de database. Aangezien u o.a. lid dient te zijn van een erkende vereniging om deel te kunnen nemen aan een keuring kunt u pas inschrijven zodra de leden van een vereniging zijn verwerkt in de database. We zijn hierbij afhankelijk van het insturen van de erkenningsaanvraag door de secretarissen van de verenigingen en de afdelingen. 
   
  De inschrijving kan uitsluitende digitaal worden gedaan via het ledenweb. Nadat u bent ingelogd op het ledenweb met de eerder aan u verzonden “RELATIECODE” en wachtwoord, ziet u rechtsboven uw naam en KNPV lidmaatschapsnummer. Daaronder staat een link naar het inschrijfformulier
   
   
   
  Het formulier is al gedeeltelijk ingevuld met uw bij de KNPV bekende persoonsgegevens. Als alle andere gegevens zoals de afdeling waar u voor de keuring wenst te gaan, uw voorkeursdatum en de gegevens van de hond met foto zijn ingevuld verschijnt de betaallink. Zodra de betaling is voltooid, is de inschrijving definitief en ontvangt u een bevestigingsmail op uw bij de KNPV bekende e-mailadres.
rfwbs-slide