Voorjaarsledenvergadering 6 maart

10-03-2019

Op woensdag 6 maart jl. is de voorjaarsledenvergadering gehouden in Vriezenveen.

Tijdens deze vergadering werden er een tal van onderscheidingen uitgereikt aan een aantal leden van de afdeling Overijssel welke een bijzondere prestatie hebben geleverd afgelopen jaar.
Zo werden er oorkondes uitgereikt aan dhr. H. Veldscholten vanwege het behalen van het hoogste certificaat object. Dhr. B. Schotman ontving een oorkonde voor het behalen van het hoogste certificaat speurhond. De geslaagde BKD-cursisten kregen allen hun diploma uitgereikt en de coaches werden bedankt voor hun inzet. Ook zijn we dit jaar twee clubhelpers rijker binnen onze afdeling namelijk: mevr. P. Timmerman en  dhr. J.D. Vermeer. Zij kregen tevens hun diploma uitgereikt.

Er werden tevens bloemen uitgereikt aan dhr. Schotman als bedankje voor zijn jarenlange inzet binnen de Technische Commissie. Dhr. Schotman heeft afscheid genomen van zijn zitting in de TC. Dhr. J. van de Berg zal zijn taken over nemen in de TC.  

De locaties zijn bekend gemaakt waar de Jonge- hondencompetitie plaats zullen gaan vinden:

1e wedstrijd op 6 april wordt gehouden op het terrein van “HDC De Windmolen” in Manderveen
2e wedstrijd op 18 mei wordt gehouden op het terrein van “HDC Riessen” in Rijssen
De finale wedstrijd op 8 juni wordt gehouden op het terrein van “HDV Speurder DOS” in Almelo

De selectiewedstrijd PH2 en nominatiewedstrijd op 1 juni wordt gehouden op het terrein van “PHV Volharding” in Ommen. De Nominatie- en kampioenswedstrijd op 20 juli wordt gehouden in een midzomeravond variant op het terrein van “PHDC De Doorzetters” in Wierden.