Nederlandse kampioenschappen Eindhoven

03-08-2018

Nederlandse kampioenschappen Eindhoven 

Na een zware strijd over het sportjaar 2017 – 2018 is eindelijk de eindstand bekend voor deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen te Eindhoven. Maar liefst vier in afdeling Overijsselse wonende en twee in Overijssel trainende teams hebben zich geplaatst voor het NK in de disciplines PH1, PH2 en Objectbewakingshond en dat zijn:

  • AWJ Kleine Schaars met Suárez programma Politiehond I             PHDC De Sluus
  • A Poortman met Boaz programma Politiehond I (Gld)                     HSV De Trouwe Vriend
  • AWJ Kleine Schaars met Gozer programma Politiehond II              PHDC De Sluus
  • C Kootstra met Tosca programma Politiehond II (Dr)                       PHDC De Sluus
  • HBM Veldscholten met Raiko programma Objectbewakingshond    HSV De Trouwe Vriend
  • VAG Lorkeers met Finn programma Objectbewakingshond             HDC De Beschermers


De indeling van keurmeesters en helpers uit onze afdeling is op het moment van schrijven ons nog niet bekend. Maar wij gaan er vanuit dat er ook dit jaar weer officials uit onze afdeling in Eindhoven acte de présence zullen geven.

Wij wensen alle deelnemers en officials veel succes met de voorbereidingen!

Als u geïnteresseerd bent hoe zo’n voorbereiding in zijn werk gaat, of kunt u niet aanwezig zijn 7 en 8 september in Eindhoven. Op vrijdag 24 augustus wordt er op het sportcomplex van DOS 37 gelegen aan de Schoutdoddestraat 46 te Vriezenveen een trainingsdag/avond gehouden. In totaal doen er 16 geselecteerde teams voor het NK aan mee! Dit is dé uitgelezen kans om de Nederlandse top aan het werk te zien. Aanvang ’s middags 15:00 uur en het spectaculaire stelwerk begint om ongeveer 17:30 uur. Maar houdt u voor de zekerheid de Facebookpagina van HSV De Trouwe Vriend goed in de gaten voor eventuele updates.

Allen nogmaals veel succes!