In Memoriam

Op 31 juli 2018 is ons oud clublid Peter Kalter overleden. Peter leed al enige tijd aan verschillende ziektes aan de longen, waardoor trainen al lange tijd niet meer mogelijk was. Wel had hij nog steeds een hond en was hij nog altijd geïnteresseerd in de activiteiten van de hondenclub. 

Wij wensen zijn vrouw Bets, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe met het verlies.

 

P.D.C. Nieuwe Diep, Den Helder


  In Memoriam Joop Bron

Afgelopen zondag 18 maart 2018 is Joop Bron overleden.

Hij was mede oprichter van de Viervoeter.
Hij is jaren lang secretaris en onze clubhelper geweest wat hij met veel plezier deed. Pas op het laatst dat hij het echt niet meer kon heeft hij het stokje over gedragen. Hij heeft diverse keren een hond naar de keuring gebracht de laatste was in 2016.

Wij zullen hem erg missen.

Wij wensen familie en vrienden van Joop heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

 Namens P.H.V. De Viervoeter  te Amsterdam,

Bianca Zwaan


 

In Memoriam  Rob Lode 

                      

Op 27 april 2017 overleed , na een bewogen leven vol strijd , onze clubgenoot Rob Lode. 

Wij wensen Wendy, Kinderen en nabestaande veel sterkte met dit verlies. 

PDC "Nieuwe Diep" Den Helder.


25-12-2015

Vanmorgen werden wij geconfronteerd met de realiteit....
Ons aller sportgabber (Nieuw Westerkwartier Amsterdam ) Nico Box is overleden.Wij wensen Annelies en alle naasten veel sterkte met dit verlies. Wij zijn even stil......

P.D.C. Nooit Gedacht Amsterdam.


In Memoriam

Klaas Hofstee

8 november 1951 - 24 december 2012

 


Op maandag 24 december ontvingen wij het droeve bericht dat ons zeer gewaardeerde lid, tevens vice-voorzitter, Klaas Hofstee was overleden. Hij heeft de strijd tegen de ziekte die zich een paar jaar geleden bij hem openbaarde helaas niet kunnen winnen.
Op een paar dagen na is Klaas 30 jaar lid van onze vereniging geweest. Klaas was een echte hondensporter die vele honden heeft voorgebracht. Sommige met een zeer goed resultaat zoals zijn "Binky" die hij had toenhij op onze club kwam.
Naast de africhting is hij afd.helper in de Noord-Holland en Utrecht geweest. Ook was Klaas en zeergoede club helper die altijd klaar stond om het pak aan te trekken en die mede aan de wieg stond van de vele sucessen die wij als club behaald hebben. Hoewel Klaas zelf niet meer actief kon zijn kwam hij, als hij zich goed voelde, naar de club en ging soms nog mee naar oefendagen bij andere clubs en wedstrijden. Wij zullen hem missen.
                     

Wij wensen Sandra en naaste familie veel sterkte toe om dit grote verlies te verwerken.


Bestuur en leden van de PDC "De Volharding"

 


 


Gerrit Raatsie

   06-07-1933  -  05-04-2012 

 

 

Op 06-04-2012 bereikte ons het droeve bericht dat Gerrit Raatsie was overleden. Onze ome Gerrit. Hij is na een kort ziekbed heengegaan.

Allereerst willen alle leden van club P.H.D.C Nooit Gedacht Amsterdam, hun diepste medeleven betuigen aan zijn vrouw, kinderen en kleinkind.

Gerrit was mede oprichter en de ruggengraat van onze club. Altijd was de koffie klaar en de kachel aan als we op de club kwamen. En alles stond al klaar op het veld.

Dankbaar en trots zijn we dan ook als club zijnde dat we hem, bij leven, de zilveren KNPV speld hebben mogen geven uit blijk van waardering voor al zijn inzet voor de club.

Een clublid schreef spontaan een gedicht dat hem goed typeert.

Hondenman in hart en nieren,
Een stellige mening en geen manieren.
Ras Amsterdammer met een grote bek,
Maar een net zo groot hart op de juiste plek.
En ook al kon je je gedragen als een blaag,
Wij zullen je missen ouwe,
Want we mochten je graag.

P.H.D.C. Nooit Gedacht.
Amsterdam.