Trainingsavond Royal Canin voedingsleer.

04-10-2019

Voedingstraining

Trainingsavond Royal Canin Voedingsleer

Royal Canin, partner van de KNPV, biedt KNPV-leden van de afdeling Noord-Brabant de mogelijkheid om op maandag 16 december 2019 een voedingstraining te volgen. De trainingsavond is een niet verplicht onderdeel van de BKD-cursus en staat onder begeleiding van de voedingsdeskundige van Royal Canin. Voor deelname aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Waarom?
Het doel van de voedingstraining is het opleiden van voedingsdeskundigen binnen de KNPV.
De deelnemers kunnen de andere KNPV -leden meer inzicht geven over de gezondheid van hun hond en hoe ze met de juiste voedingsstoffen de prestaties kunnen verbeteren.

Voor wie?
De trainingsavond wordt, naast de deelnemers van de BKD-cursus, ook aangeboden aan alle KNPV-leden van onze afdeling die geïnteresseerd zijn in het geven van droge gezondheidsvoeding aan de hond.

Inhoud van de training
Naast de hoofdbestanddelen van de voeding (o.a. eiwitten, vetten, koolhydraten) komen er ook ingrediënten aan bod die een preventieve invloed hebben op de gezondheid van honden. Hierbij valt te denken aan ingrediënten die de spijsvertering, het gebit of gewrichten ondersteunen.
Tevens wordt ingegaan op de verschillen in kwaliteit en verteerbaarheid van verschillende voedingen en hoe deze verschillen te herkennen zijn.
Tot slot wordt aangegeven hoe een goed afgestemde voeding de prestaties van een hond kan verbeteren.

Datum en locatie
Maandag 16 december 2019, 19.30 uur

Partycentrum Den Horst,

Sint Josephstraat 1,
5089 NK Haghorst,
Telefoon: 013 504 2450, www.denhorst.nl.

Deelname
Voor deelname aan de cursus kunt u zich aanmelden bij de secretaris van het Afdelingsbestuur  via het emailadres: henkkusters@chello.nl    Aanmelden is mogelijk t/m zondag 1 december 2019.

  • Naam
  • Geslacht
  • E-mailadres (Voor ontvangst uitnodiging)
  • KNPV lidmaatschap nummer

Bij de inschrijving kunnen vooraf vragen worden gesteld die men graag behandeld ziet.

Aanmeldingsformulier.