• Beste leden, 

  Welkom op de nieuwe website van de KNPV. Zoals eerder aangekondigd was het noodzakelijk om een nieuwe website te bouwen omdat de oude website niet meer volledig ondersteund werd en een investering noodzakelijk was.

  Inmiddels is de KNPV leden database volledig ondergebracht bij Sportlink waar nu ook de nieuwe website aan gekoppeld is. Er is de afgelopen tijd veel werk verzet met het opschonen van de leden database en het inlezen van alle gegevens bij Sportlink. Helaas bleek hierbij ook dat het lange tijd veronderstelde ledenaantal van 4700+ leden niet correct was. Uiteraard waren er de jaarlijks gebruikelijke opzeggingen en gelukkig ook weer nieuwe aanmeldingen maar deze waren niet in die mate dat het verschil in leden kon verklaren. Er bleken nog veel voormalig leden in de database te staan. Op dit moment heeft de KNPV ongeveer 4400 leden.

  Op 2 april ontvangt u op uw bij de KNPV bekende e-mail adres een inlogcode voor de “mijn KNPV” omgeving van deze website. Hier kunt u uw eigen gegevens inzien en de meeste gegevens zelf wijzigen. Mutaties van adresgegevens, telefoon, e-mail etc dient u vanaf heden zelf in  “mijn KNPV’ te wijzigen.

  Ook zal binnenkort via de “mijn KNPV omgeving" het ledenweb worden geïntegreerd. Toegang tot het ledenweb werkt nu tijdelijk nog via de oude inlog die u al had en het ledenweb is te benaderen via de knop LEDENWEB achter de "mijn KNPV” omgeving. Zodra het nieuwe ledenweb geïntegreerd is in Sportlink kan dit met 1 inlog worden benaderd.

  Wij hebben eerder aangekondigd dat de BKD middels e-learning beschikbaar zou komen in het 1e kwartaal 2021. Technisch werkt alles, inschrijving, betaling en registratie werkt volledig digitaal. Het wachten is nu op de oplevering van een geactualiseerde BKD versie die door een aantal MCC docenten binnenkort zal worden afgerond. Dit heeft gemaakt dat met het live gaan van de website de link naar de KNPV Academy waar de BKD gevolgd kan worden, nog even niet beschikbaar is.

  De hondendatabase waar gegevens van keuringsresultaten van honden van de afgelopen 10 jaar kunnen worden opgezocht, zal zeer binnenkort via de website mogelijk zijn. De laatste hand wordt hier nu aan gelegd inclusief de mogelijkheid om door gelinked te worden naar bloedlijnen.nl

  De nieuwe KNPV website is nog verder in ontwikkeling en als u op voorhand onderwerpen mist of voorstellen tot verbeteringen hebt, verzoeken wij u dit te mailen naar webmaster@knpv.nl

  Het hoofdbestuur

rfwbs-slide