• Sportvrienden,

  Tijdens de algemene ledenvergadering op zaterdag 15 mei jl. is besloten om te starten met de voorbereiding organisatie zomerkeuringen en de diverse wedstrijden. Het streven is om alle activiteiten door te laten gaan. Enig voorbehoud is dat de Covid-19 maatregelen de organisatie niet mogelijk maakt. Belangrijkste regel die op dit moment de organisatie niet mogelijk maakt is de 1,5 meter afstand regel. Wanneer deze regel blijft bestaan is het niet mogelijk om een KNPV-activiteit te organiseren tijdens de zomermaanden.

  Het hoofdbestuur neemt uiterlijk 1 juni een besluit over het al dan niet doorgaan van de zomerkeuring speurhonden. Op 15 juni neemt het hoofdbestuur een besluit over het al dan niet doorgaan van de zomerkeuring surveillancehonden en de diverse wedstrijden.

  Zodra er meer bekend is zullen wij dit via mail communiceren met alle erkende verenigingen en publiceren op de KNPV-site afdeling Limburg. Ons advies is om regelmatig de site te raadplegen.

  De zomerkeuring speurhonden wordt gehouden bij PHV de Volharding op zondag 13 juni. Met dhr.  Fred van Strien, bereikbaar op het telefoonnummer 0031 6 51 40 47 93 of dhr. Gunther van Soest, bereikbaar op het telefoonnummer 0031 6 49 91 99 17,  kunnen jullie contact opnemen om een afspraak te maken om in te trainen.

  De zomerkeuring surveillancehonden wordt gehouden bij PHV De Trouwe Vriend te Nederweert van donderdag 8 juli t/m zondag 11 juli. Gezien de Covid-19 beperkingen is besloten om geen algemene oefendag te organiseren ter voorbereiding op de zomerkeuring surveillancehonden. Met dhr.  Piet Raemakers kunnen jullie contact opnemen om een afspraak te maken om in te trainen. Hij is bereikbaar op het telefoonnummer 0031 6 10 12 03 20.

  De Kampioenswedstrijd PH2 gecombineerd met de nominatiewedstrijd PH1 en Objectbewakingshond wordt gehouden PHV De Trouw Vriend te Herten op zondag 27 juni. Uiterste inschrijfdatum voor deze wedstrijd is zondag 13 juni. Met dhr.  Erwin Coolen kunnen jullie contact opnemen om een afspraak te maken om in te trainen. Hij is bereikbaar op het telefoonnummer 0031 6 15 02 64 12.

  De Kampioenswedstrijd PH1 gecombineerd met de nominatiewedstrijd PH1 en Objectbewakingshond wordt gehouden PHV De Trouw Vriend te Swalmen-Boukoul op zondag 25 juli. Uiterste inschrijfdatum voor deze wedstrijd is zondag 11 juli. Met dhr.  Erik Crins kunnen jullie contact opnemen om een afspraak te maken om in te trainen. Hij is bereikbaar op het telefoonnummer 0031 6 27 82 57 30.

  Voor het inschrijven voor de diverse wedstrijden dienen jullie gebruik maken van het in de bijlage toegevoegde inschrijfformulier.

   

  M.v.g.

   

  Marc Peeters

  Secretaris afdeling Limburg

rfwbs-slide