• Aanmelden als lid

  Alvorens u verder gaat met het invullen van het aanmeldingsformulier ten behoeve van het lidmaatschap van de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (KNPV), maakt het Hoofdbestuur u erop attent dat het niet naar waarheid of onvolledig invullen van dit aanmeldingsformulier, ertoe leidt dat u aanvraag als lid van de KNPV niet in behandeling wordt genomen.

  Zodra u het aanmeldingsformulier hebt verzonden, ontvangt u binnen 5 werkdagen per mail een factuur met betaallink (IDEAL betaalmethode) voor het overmaken van uw contributie inclusief administratiekosten, alsmede een link naar Justis.nl voor het aanvragen van een Verklaring omtrent Gedrag. Lees hier meer over de VOG procedure.

  Nadat u de contributie hebt betaald en de originele VOG in het bezit hebt gesteld van het Bureau KNPV worden uw naam, postcode en woonplaats in verband met de ballotage 1 maand gepubliceerd op het digitale Ledenweb van de KNPV. Na positieve afronding van deze stappen bent u lid van de KNPV en ontvangt u uw persoonlijke inloggegevens voor de - MIJN KNPV – omgeving en het Ledenweb op de KNPV website.

 • Aspirantlid aanmelden

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Geboorteplaats
  Land *
  Nationaliteit *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Bic
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!
rfwbs-slide