Routebeschrijving en parkeren

De entree en het parkeren zijn gratis. Wel wordt uw medewerking gevraagd om uw auto alleen te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen welke ruimschoots aanwezig zijn. Het parkeren in de bermen en langs de kanten van de toegangswegen naar het stadion is om veiligheidsredenen en bereikbaarheid voor hulpverleningsorganisaties niet toegestaan. Er wordt gecontroleerd en er is nu ook een wegsleepregeling van toepassing.

Er is een bewijzering naar de parkeerplaatsen en parkeer dan ook alleen daar.

Route beschrijving.

Het adres van het stadion is Charles Roelslaan 1  5644HX   Eindhoven

Vanaf A2/A67: daar waar mogelijk de N2 kiezen en vervolgens afslag 33 Waalre/Eindhoven nemen. Richting Eindhoven via Aalsterweg. Na Motel Eindhoven (aan de linkerkant) eerste verkeerslichten links (het politiebureau bevindt zich aan uw linkerkant). Neem daarna op de rotonde de tweede afslag rechtsaf de Willem Elsschotlaan (voor zwembad Tongelreep). Deze weg uitrijden. Aan het einde links en direct rechts. U bevindt zich nu op de Charles Roelslaan. Het Jan Louwers Stadion ziet u na 200 meter aan de linkerkant.

Vanaf het centrum: ·Vanaf het centrum rijdt u de Aalsterweg af. Bij de kruising met verkeerslichten op de Aalsterweg/Antoon Coolenlaan/Floralaan (rechts voor u is het politiebureau) gaat u naar rechts de Antoon Coolenlaan op. Neem daarna op de rotonde de tweede afslag rechtsaf de Willem Elsschotlaan (voor zwembad Tongelreep). Deze weg uitrijden. Aan het einde links en direct rechts. U bevindt zich nu op de Charles Roelslaan. Het Jan Louwers Stadion ziet u na 200 meter aan de linkerkant. 

.