Nationale Kampioenschappen KNPV op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019 in het Jan Louwers stadion van FC Eindhoven.

Ook dit jaar zullen onze nationale kampioenschappen weer gehouden worden in Eindhoven. We zijn als KNPV weer te gast bij FC Eindhoven in hun mooie en gezellige Jan Louwers stadion.

Dit evenement zal zoals al tal van jaren de traditie is, gehouden worden in of rond het weekend in het begin van september. Dit jaar zal dit zijn op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019.

Dit jaar zal er gestreden worden om het Nederlands Kampioenschap KNPV in de disciplines Politiehond 1, Politiehond 2, Object bewakingshond en Speurhond.

Aan het deelnemersveld te zien zal het ook dit jaar weer een spannende strijd worden om de toch wel fel begeerde Nationale Kampioenstitels.

De deelnemers en hun honden zullen verspreid over deze twee dagen hun vaardigheden tonen. De combinaties aan het speurhonden kampioenschap hebben al twee wedstrijddagen er op zitten en zullen op de zaterdag de onderdelen 1 en 2 van het Basisprogramma, het vlakte revieren A en het sorteren A nog moeten afwerken.

Op zaterdag zullen aan het einde van de wedstrijddag de resultaten worden bekend gemaakt en zullen de nieuwe kampioenen worden gehuldigd.

De KNPV nodigt al haar leden en verder iedereen die directe of indirecte belangstelling en/of bemoeienissen hebben met onze mooie hondensport uit om dit mooie evenement te komen bezoeken en zodoende getuigen te zijn van een mooi stukje politiehonden dressuur, wat ook deze keer wederom van zeer hoog niveau zal zijn.

De wedstrijden starten beide dagen om 8:30 uur.