Najaarskeuring en Protocol corona virus

26-06-2020

Geachte Leden,

Zoals eerder gemeld houden wij de kans open een najaarskeuring te organiseren startend half september en doorlopend tot eind oktober.

Tot op heden gaat het rondom Covid-19 de goede kant op, sinds 1 juli zijn er vele zaken weer mogelijk en ook de contactsporten zijn weer toegestaan. Daarbuiten wordt de 1.5 meter regel nog gehanteerd, bezoekersaantallen mogen inmiddels tot 250 personen mits gezond en rekening houdend met de 1.5 meter regel. Mooie ontwikkelingen dus! 

Ondanks het mogen beoefenen van contactsport is het stemverheffen en schreeuwen een verhoogd risico tot verspreiding van het virus.
Aangezien dit veel voorkomt binnen onze sport, hebben we om het risico tot verspreiding zo minimaal mogelijk te houden een corona keuringsprotocol opgesteld. Dit protocol is ook prima te gebruiken in de training ter voorbereiding op de keuring!
(Zie de link onderaan dit bericht voor het Protocol corona virus)

Mocht de situatie ten tijde van de keuringsdag of keuringsperiode wijzigen kan het protocol vervallen of aangepast worden.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit protocol ervoor kan zorgen dat wij met z’n allen veilig onze hobby kunnen blijven uitoefenen én het mogelijk is een keuring te organiseren en te faciliteren.

De sluitingsdatum van de inschrijving is verlengd tot 15 augustus 2020. Wel vragen wij, als u voornemens bent om deel te nemen aan de keuring tijdig in te schrijven.

Mocht het onverhoopt vanwege Covid-19 niet mogelijk zijn de keuringen te organiseren, heeft u vanzelfsprekend recht op teruggaaf van het inschrijfgeld.

Namens het hoofdbestuur,
D. Smid

Klik hier om naar het Protocol corona virus te gaan.