Afdeling Noord-Brabant organiseert bootcamp voor jeugdleden

08-11-2019

Bootcamp

Belangstelling registratie

Bij voldoende belangstelling organiseert het Afd. Bestuur van Noord-Brabant een bootcamp voor jeugdleden op 22 t/m 24 mei 2020. De locatie is in Oosterhout.

Heb jij zin om een weekend ongedwongen actief bezig te zijn met je hond en dit samen met andere leeftijdsgenoten, vul dan via de link het bijgevoegde formulier in.

Door het invullen van dit formulier geef je te kennen dat je interesse hebt. Op een later tijdstip kan je je daadwerkelijk opgeven voor deelname aan deze bootcamp.

Wij willen namelijk weten of er voldoende interesse is onder de jeugdleden om dit weekend in 2020 te organiseren. Degenen die dit formulier invullen zullen op een later tijdstip worden benaderd voor daadwerkelijke opgave en deelname. 

Voor wie is deze bootcamp bedoeld.

Alle KNPV-jeugdleden vanuit heel Nederland vanaf 14 jaar tot 21 jaar zijn welkom. Het zou erg fijn zijn als je reeds kennis hebt genomen van de BKD-cursus maar dit is niet noodzakelijk. Vanzelfsprekend mag je je hond meenemen naar deze bootcamp omdat je actief met je hond gaat werken.

Wat mag je verwachten tijdens deze bootcamp

Tijdens deze bootcamp krijg je een aantal “tools” aangereikt vanuit de moderne leerprincipes die je nieuwe inzichten en vaardigheden oplevert. Met deze verworven inzichten en vaardigheden krijg jij een ruimere keuze om je hond op een diervriendelijke manier af te richten binnen de programma’s van de KNPV.

Tijdens deze bootcamp gaan we werken vanuit het principe “learning by doing”, dus lekker actief bezig zijn met je hond. Je zal zeker verrast gaan worden hoe jouw hond zal reageren op de “tools” die je gaat hanteren tijdens deze bootcamp.

Defensie en politie zullen mogelijk aansluiten. Zij geven je een inkijk in de professionele brigade van werkhonden bij de overheid.

De bootcamp zal op 24 mei worden afgesloten met een gezamenlijke BBQ.

Voortgang

Het doorgaan van deze bootcamp is echter afhankelijk of er voldoende interesse is vanuit de jeugdleden. Bij voldoende interesse zal je worden benaderd of je daadwerkelijk wilt deel nemen. Je krijgt dan ook verdere informatie over huisvestiging, programma en eventueel kleine bijdrage in de kosten.

Wat nog te doen

Via deze link kan je het formulier invullen waarbij je aangeeft dat je interesse hebt. Let wel, het is nog niet je daadwerkelijke opgave. Hiervoor zal je later worden benaderd.

Op 15 december 2019 wordt de belangstellingregistratie afgesloten!

Het Afd. Bestuur Noord-Brabant