Zoals ieder van jullie weet verkeerd onze KNPV al langere tijd in zwaar weer door de beelden die vertoond zijn in programma’s als Rambam en Undercover in Nederland, bedreigingen tegen hoofdbestuursleden, anonieme brieven over leden, negatieve uitlatingen en persoonlijke vetes die uitgevochten worden op Social Media.  Als wij op deze manier blijven doorgaan met elkaar, blijft er geen KNPV over!

 

Sinds enkele maanden waait er een frisse wind door het hoofdbestuur. Nieuwe gezichten die samen met de overblijvers in het hoofdbestuur een koers willen varen waardoor er weer een mooie toekomst is voor onze KNPV.

 

De visie vanuit het hoofdbestuur mag duidelijk zijn, ze gaan voor diervriendelijke africhting, fatsoen, integriteit en een duidelijke maar vooral open communicatie. Om deze visie om te zetten in daden is tijd en vertrouwen nodig. Wij als afdelingsbesturen hebben het volledige vertrouwen in deze visie en de kunde van onze hoofdbestuursleden.

 

Als afdelingsbesturen roepen wij iedereen op het hoofdbestuur de ruimte en de tijd te geven om zich te kunnen ontplooien en hun visie met ons gezamenlijk uit te voeren. Zonder dat zij en wij dagelijks bezig dienen te zijn met boven genoemde negatieve zaken. Met elkaar hebben we namelijk één doel en dat doel is een mooie bloeiende KNPV, een vereniging waar wij met ons allen trots op kunnen en mogen zijn!

 

 

Met vriendelijke groet,

Namens alle Afdelingsbesturen.