• Beste leden,

    Nederland gaat langzaam steeds een stukje verder in het versoepelen van de maatregelen omtrent het Corona virus. Dit is goed nieuws, ook voor de KNPV. Het hoofdbestuur is voornemens om zoveel mogelijk evenementen door te laten gaan. Denk hierbij aan keuringen, wedstrijden en ook het Nederlands Kampioenschap. Dit alles met dien verstande dat het praktisch uitvoerbaar moet zijn en de Corona maatregelen het toestaan.

    Op dit moment mag er (buiten)sport bedreven worden, zonder de in achtneming van de 1,5 meter regel tijdens de oefeningen. De kantine mag weer open, houdt hier 1,5 meter afstand van elkaar. Er mogen op dit moment nog geen toeschouwers aanwezig zijn bij amateurwedstrijden en trainingen. Keuringen zijn mogelijk zonder publiek waarbij de deelnemers wel begeleiding mogen meenemen. Dit alles afhankelijk van de toestemming van de veiligheidsregio/gemeente waar het evenement plaats zal vinden.

    Zodra de maatregelen nog verder versoepeld zullen worden waardoor er wel (beperkt) publiek aanwezig mag zijn dan zullen wij u hiervan direct op de hoogte brengen.

    Het hoofdbestuur

rfwbs-slide