• De factuur voor de contributie 2023 zal op 1 november per mail worden verzonden aan alle leden van wie het e-mailadres in de database van de KNPV bekend is. 

     

    • Bij de leden die een automatische incasso hebben afgegeven zal het bedrag voor de contributie op 10 november a.s. automatisch worden geïncasseerd. 
    • Bij de leden die geen automatische incasso hebben afgegeven en van wie het e-mail adres bekend is, is in de mail een betaallink opgenomen voor het voldoen van de contributie. Dringend verzoek om deze betaallink te gebruiken omdat daarmee uw factuur ook automatisch op voldaan wordt gezet. Indien u toch van een bankoverboeking gebruik maakt dan dient u bij de beschrijving van de overboeking in ieder geval het factuurnummer bij de betaling te vermelden! 
    • Aan de leden waarvan geen e-mail adres bekend is zal de factuur per post worden toegezonden. Dringend verzoek aan deze leden om uw e-mail adres bekend te stellen aan het bureau KNPV voor toekomstige facturen. Het versturen van de factuur per reguliere post is namelijk arbeidsintensief en brengt onnodige kosten met zich mee. 

     

rfwbs-slide