• Alle BKD modules via E-learning zijn vanaf vandaag online beschikbaar. Klik hiervoor op Onze Academy

    De BKD bestaat uit 4 modules die per stuk a €15 per module in uw eigen tempo gevolgd kunnen worden. Zodra u uw gegevens heeft ingevuld en de betaling via I-DEAL heeft gedaan, ontvangt u een inlog voor de KNPV Academy voor de 1e BKD module. Hierin treft u tevens het BKD- lesboek aan. Nadat u alle modules hebt afgerond kunt u zich aanmeldden voor het BKD examen dat gepland wordt zodra er voldoende aanmeldingen zijn en de Corona maatregelen dit toestaan. Dit is een examen op een fysieke locatie die op een aantal plaatsen in het land zal gaan plaatsvinden.

    Aangezien dit een nieuwe manier van onderwijs betreft, vragen wij de deelnemers ons actief van feedback te voorzien. U kunt hiervoor gebruik maken van het feedback formulier dat in elke module beschikbaar is. Uw ervaringen dragen bij aan het verder verbeteren van deze BKD E-learning. Naast deze E-learning zal uiteraard ook de fysieke BKD cursus beschikbaar blijven. Zodra de Covid-19 maatregelen dit mogelijk maken, zullen deze weer in de diverse afdelingen worden georganiseerd. 

    De lesstof voor de E-learning is door de opleidingscommissie op delen herzien. Wij danken de leden van de opleidingscommissie, die hier veel tijd en energie in hebben gestoken, voor het professionaliseren van de BKD in deze digitale vorm. 

    Wij wensen alle deelnemers veel succes.

    Het hoofdbestuur
rfwbs-slide