• Tussentijds aftredend per 01 februari 2021 is voorzitter H. Verbeek.

  Het afdelingsbestuur stelt kandidaat Jan Elferink voor.

  Mijn naam is Jan Elferink, woonachtig in Lievelde, gemeente Oost-Gelre.
  Ik ben al 41 jaar getrouwd met Corrie en we hebben samen 2 zonen en 2 kleindochters.
  De oudste zoon, Joep, zit ook in de sport en is voorzitter van PHV Voorst en tevens algemeen erkend helper.

  Ik ben al lid van de KNPV sinds maart 1972 en, met een onderbreking van 4 jaar van 1989 tot 1993, al 45 jaar actief KNPV-er. In al die jaren ben ik lid geweest van in totaal 4 verenigingen.
  Het langst en nu nog, lid van PHV De Rakkers in Lichtenvoorde, tussendoor ben ik ook lid geweest van DES in Nijmegen, DES Haaksbergen en PHV De Holterhoek.
  In de loop van de jaren heb ik 12 honden voor de keuring gebracht. De eerste in 1985 met een certificaat en de rest allemaal met lof tevens heb 1 keer op het NK mogen staan, in 2019 en ben daar 4e geworden.

  Wat is mijn bestuurlijke ervaring?
  In het verleden ben ik een aantal jaren eerst secretaris en later voorzitter van kring Oost-Gelderland geweest, maar ook secretaris van mijn eigen club de PHV De Rakkers.
  Ook ben ik, in mijn werk als Traditioneel Chinees Geneeskundige, 9 jaar lid geweest van het Hoofd Bestuur van de beroepsvereniging, waarvan 4 jaar als voorzitter.
  Het is voor mij een eer, om op voorstel van Dhr. Henk Verbeek, door het afdelingsbestuur gevraagd te zijn om voorzitter te worden van de Afdeling Gelderland.

  Ik ben mij ervan bewust dat de KNPV momenteel in zeer zwaar weer verkeerd.
  Ook deze afdeling heeft aan die storm bijgedragen, maar juist die storm heeft voor mij de doorslag gegeven om aan het verzoek van het afdelingsbestuur gehoor te geven.
  Langs de kant gaan staan, kritiek leveren, en zeggen hoe het allemaal beter moet, maar daar niet een positief steentje aan bijdragen, is niet mijn stijl. Graag participeer ik, en vooral positief bijdragen, mede leden motiveren, organiseren en op een eerlijke, positieve manier aanspreken is voor mij de manier.

  Hopelijk kan ik een goede bijdrage leveren om de KNPV weer positief voor het “nationale en internationale” voetlicht te brengen.

  Tegenkandidaten voor deze functie van voorzitter kunnen zich per mail melden bij het afdelingsbestuur,
  (
  secretaris@knpvgelderland.nl).
  U kunt dit doen conform het Huishoudelijk Reglement Artikel 9 sub 5 tot 15 februari 2021.
  Dit is zes (6) weken voor de geplande Voorjaarsledenvergadering van 29 maart 2021.

rfwbs-slide