Op zaterdag 7 Februari organiseerde "PHV Eenheid-Overwint" voor de 23e keer hun jaarlijkse Lichtwedstrijd. Voor deze dag werden 10 combinaties uitgenodigd waarvan 8 ongecertificeerde honden . Door het slechte weer hebben we 2 dagen gewerkt om het terrein wedstrijd klaar te maken zodat de wedstrijd toch door kon gaan.

Om 14.15 uur opende de voorzitter Tonny passon  de wedstrijd , nadat hij alle aanwezigen van harte welkom had geheten stelde hij de keurmeesters  E. Verhagen (vz), H. Waterschoot en J. v. Weert en de helpers A.v. Helvoirt en S.v.d. Kammen voor. Verder wenste hij de deelnemers een goede en sportieve wedstrijd toe waarna begonnen werd aan de vooroefeningen. Daar er door de meeste combinaties maar weinig punten verloren gingen kon er om 17.45 uur begonnen worden aan een geweldige koffietafel.

Om 19.30 uur werd, onder het zeer grote getale aanwezige publiek, begonnen met het spectaculaire stelwerk .

Om  23.15 uur maakte de voorzitter van de keuringscommissie Dhr. Waterschoot de volgende uitslag bekend.

Dico vd Herik uit Eethen met Fred

414 pnt