Gezamenlijke  Kringwedstrijd  "Kring Tilburg e.o. en Kring De Kempen "

Op zondag 3 mei 2015 werd de 2de Kringwedstrijd  van “Kring Tilburg” en “Kring De Kempen” gehouden, dit keer georgani­seerd door P.H.V. “Den Hoek” te Borkel en Schaft..

De keuringscommissie bestond uit Henk Hondebrink (vz), Henk Kusters en Henk Waterschoot.

Helpers waren: Maurice Duim en Buddy van Houtem die beiden vakkundig werk lieten zien.

De wedstrijd werd geopend door de voorzitter Theo Kaptheijns, welke na het welkomstwoord het woord gaf aan Henk Kusters. Deze vroeg om 1 minuut stilte in verband met het overlijden van Yvonne de vrouw van Patrick Lodewijks lid van Mijn trouwe Vriend.

De terreinleiding was in handen van Wesley Sprengers.

Vervolgens werd met 8 honden begonnen aan het gedeelte van de voormiddag en werden de oefeningen in een vlot tempo afgewerkt.

Na de pauze werd er om 14.00 uur weer gestart, met het middagprogramma met 7 honden.
Joop Renders deed alleen het ochtendprogramma mee. Er werden links en rechts diverse punten verspeeld, maar de Vz keuringscommissie kon aan het einde van deze dag terugzien op een zeer succesvolle dag en concludeerde dat de wedstrijd uitstekend geslaagd was en complimenteerde hij PHV “Mijn Den Hoek” met de uitstekende organisatie.

Voor het bekendmaken van de punten sprak Henk Hondebrink namens de keuringscommissie zijn waardering uit voor de goede organisatie en de goede verzorging (met name Cas Jansen)en hij dankte de helpers, zijn medekeurmeesters en de deelnemers voor de goede samenwerking.

Hierna werden de punten bekend gemaakt.

Uitslag:

De Helper

Darco

Kempen

M. Huibers, secretaris kring "De Kempen".