Gezamenlijke Kringwedstrijd Kring Tilburg en Kring De Kempen

Op zondag 8 maart werd de 1e Kringwedstrijd tussen beide Kringen georganiseerd door PHV De Trouwe Waker uit Goirle.

Onder stralende weersomstandigheden opende de voorzitter van Kring Tilburg Pieter Sas deze wedstrijd en wenste iedere deelnemer veel succes, om daarna het woord te geven aan de voorzitter van de keuringscommissie de heer Henk Kusters uit Veldhoven, die een kleine uitleg gaf van de oefeningen en mede namens zijn medekeurmeesters de heren Jan van Weert uit Boxtel en Henk Hondebrink uit Rijen iedereen succes wenste en sprak ook de hoop uit dat het weer zo mag blijven.

Ook de beide helpers de heren Koen van Daelen uit Dongen en Mike Robbe uit Tilburg werd succes gewenst en een goede wedstrijd.

De leiding was in handen van mevr. Stella van Houtum met leden van de vereniging.

De eerste oefeningen gingen goed, over het algemeen werden er goede resultaten behaald in Afdeling I.

Bij het voorwerp revieren ging het niet voor iedereen even goed, jammer want hier werden kostbare punten verspeeld, verder werd alles in een vlot tempo afgewerkt, zodat we op tijd aan de pauze konden beginnen.

Na de pauze begonnen we aan het stelwerk dat altijd aantrekkelijk blijft voor het publiek dat in een groot aantal was op komen dagen en kon genieten van goed pakwerk en goed stelwerk van de honden.

Links en rechts werden wel wat punten verspeeld de een door te veel na te bijten en de ander door te bijten wanneer het niet mocht, maar al bij al konden we terugzien op een mooie wedstrijd waarin ook de sportiviteit van iedereen hoog in het vaandel stond.

Na afloop bedankte de voorzitter van de keuringscommissie zijn medekeurmeesters en beide helpers voor het zware werk waarvoor zij werden bedankt door een groot applaus.

Uiteraard het publiek werd bedankt voor hun belangstelling en sportiviteit.

Ook werd de catering bedankt die de gehele dag voor de helpers en keurmeesters hadden gezorgd zodat deze geen dorst of honger hadden gehad.

Hierna werd de uitslag bekend gemaakt en deze was als volgt.

Hond

Kring