Op zondag 15 maart werd de Kring Kampioenswedstrijd Kring Oss en omstreken georganiseerd door de club de Verdediger te Oss.

Deze wedstrijd was zonder waterwerk.

Onder koude weersomstandigheden opende de voorzitter T. Verwijst om 9.00 uur de wedstrijd en wenste iedere deelnemer veel succes, om daarna het woord te geven aan de voorzitter van de keuringscommissie, de heer Henk Kusters, die een kleine uitleg gaf over volgorde van  de oefeningen, en wenste mede namens zijn medekeurmeesters de heren Wally van Eenenaam en Berrie Heesakkers iedereen succes.

Ook de beide helpers de heren Anthony van Helvoirt en Dennis Baens werden voorgesteld en succes gewenst.

Tijdens de pauze, was er gelegenheid om deel te nemen aan de koffietafel, met soep, en gehaktballen,  zodat iedereen weer warm kon worden.

Na de pauze om 14.00 uur, begonnen we aan het stelwerk dat altijd aantrekkelijk blijft voor het publiek en kon men genieten van goed pakwerk en goed stelwerk van de honden.

Na afloop bedankte de voorzitter Henk Kusters, van de keuringscommissie zijn medekeurmeesters, en beide helpers voor het goede pakwerk. Deze werden bedankt door een groot applaus.

Uiteraard het publiek werd bedankt voor hun belangstelling en sportiviteit.

Ook werd de catering bedankt, francis van Mook en John Verhagen, die de gehele dag voor de helpers en keurmeesters, en publiek hadden verzorgt, zodat deze geen dorst of honger hadden gehad.

Hierna werd de uitslag bekend gemaakt en deze was als volgt.

Afd.1

Afd. 3

W.v.V.

Wilbert Niessing

Peter Janse

JanWillem Bos

Roy Lamers

Sandra

Toine Luijten

Gerard Nab

Secr. PHV de Verdediger te Oss.

Peter Janse                                       Wilbert Niessing                             Jan Willem Bos