Op zondag 18 oktober werd de jaarlijkse kampioenswedstrijd der kringen  van Noord Brabant gehouden, georgani­seerd door P.H.V. “De Hera” te Herpen.
De dag werd namens “De Hera” geopend door de heer Alex Kleingeld, die de deelnemers veel succes toewenste en de hoop uitsprak voor een sportieve en succesvolle dag.
Hierna werd iedereen, namens het afdelingsbestuur, welkom geheten door de Heer G. Straatman, de voorzitter van de keuringscommissie.
De keuringscommissie bestond verder uit de heren: H. Waterschoot en A. Rijken.  Het zware werk werd verricht door de helpers G. van Heel en R. van den Broek. die lieten zien dat ze uitstekend voor hun taak waren berekend.

Onder goede weersomstandigheden en dank zij de uitstekende organisatie van leden van “De Hera” kon de wedstrijd zeer vlot afgewerkt worden.

Bij de oefening terugroepen werd door de firma RE-A-CT Innovatieve Systems hun RK-9DIl CB terugroepsysteem gedemonstreerd.
Hierdoor konden de aanwezigen die daar interesse in hadden zelf een oordeel vormen over de werking van dit systeem. Namens het hoofdbestuur was ook de heer Jan Mast aanwezig om zich persoonlijk op de hoogte te stellen van de werking hiervan tijdens een reguliere wedstrijd.

Op het einde van de dag kon de heer Straatman, namens de afdeling, terugzien op een zeer geslaagde dag en hij dankte eenieder die meegewerkt had om deze dag te doen slagen.
Tevens sprak hij zijn waardering uit voor de goede organisatie, de goede verzorging en hij dankte de helpers, zijn medekeurmeesters en de deelnemers voor de goede samenwerking. Hierna ging hij over tot het bekendmaking van de punten.

Uitslag:

naam