3-kringenwedstrijd van kring Peelstad, kring Veghel en kring Eindhoven en omgeving.

Op zaterdag 29 augustus 2015 werd onder prima omstandigheden de jaarlijkse 3-kringenwedstrijd tussen de kring Peelstad-Veghel en Eindhoven gehouden. Deze wedstrijd werd namens kring Eindhoven georganiseerd door PHV De Trouwe Hond te Heeze. De terreinleiding was in prima handen van Peter Hoffman en Cees van Nistelrooij.
Helaas waren er op het laatste moment 2 combinaties minder en werd de wedstrijd georganiseerd met 7 deelnemers.
Het bleef een spannende en mooie wedstrijd tot het laatste moment toe, waarvoor onze dank aan de deelnemers.
De 2 jonge helpers Wesley Peeters en Rick Peeters, presteerden op een prima wijze en werden hiervoor met een luid applaus bedankt.
Als reserve helper voor kring Eindhoven was Jan van den Berk met dank aanwezig.
De keurmeesters waren Martin Pol (voorzitter), Adriaan van Hout en Frank Stommels.
In verband met het feit dat er van kring Peelstad en kring Veghel 1 deelnemer minder was, werd de uitslag van de laagst scorende deelnemer van kring Eindhoven bij het resultaat van de 2 deelnemende combinaties van elke kring opgeteld.
Martin Pol maakte de uitslag bekend, zijnde:
1e: kring Peelstad met 1238 punten;
2e: kring Eindhoven met 1225 punten en
3e: kring Veghel met 1190 punten.

De uitslag per deelnemende combinatie:
7e: Ilra Daris (Kring Eindhoven) met haar hond Toy met 376 punten.
6e: Jo Schuyffel (kring Veghel) met zijn hond Ilvy met 397 punten.
5e: Twan Hulsen (kring Veghel) met zijn hond Doerak met 417 punten.
4e: Hans van de Westerlo (kring Eindhoven) met zijn hond Marco met 422 punten.
3e: Harrie Janssen (erelid van kring Eindhoven) met zijn hond Mira met 427 punten.
Gedeelde 1e plaats: Jos Claassen en Tiny Endevoets (beiden van kring Peelstad) met respectievelijk Boy en Darko met 431 punten.
Met dank aan de overige 2 kringbesturen en het aanwezige publiek.

Secretaris.
Henk Waterschoot.