Jonge Honden wedstrijd  5 maart  “Hond in ’t Woud Geldrop”

We wilden een onderlinge wedstrijd organiseren van de 4 clubs waar wij in de winter gezamenlijk mee geoefend hebben. Het betreft de volgende clubs De trouwe Herder uit Bladel, D’n Trouwe Mechelaar uit Lage Mierde, Welschap uit Eindhoven en de Hond in ’t Woud uit Geldrop.

Vanuit de 4 clubs hebben we diverse geleiders benaderd die ook dit jaar naar de keuring gaan om mee te doen aan deze wedstrijd. Dit resulteerde in dat we totaal 10 deelnemers hadden.

Na enige uitleg in de ochtend dat er deze dag ook een hond Object meedoet werd er gekeurd in % voor de eerlijke strijd onder elkaar. De ochtend verliep voorspoedig en we waren mooi op tijd klaar door de wedstrijdleiding van Jan de Ruijter en Wim van Hoof.

Om 14.00 uur werd er gestart met het middag programma. Helaas begon het te regenen. Maar dat weer hield niet dat de beide helpers Giacomo van Heel en Nikky Fransen zeer goed werk lieten zien. Het aanwezige publiek kon de wedstrijd mooi blijven volgen sommige buiten en vele vanuit de kantine.

Tegen de klok van 18.00 uur  waren de keurmeesters: Erik Verhagen – Jan van Weert en Martin Pol klaar met de punten tellen. Na wat bedankjes voor de catering en diverse mensen die de prijzen beschikbaar gesteld hadden gingen we over tot de prijs uitreiking.

De uitslag was als volgt zonder waterwerk: 
1e Frank Walschot met 406 pnt 97,8%
2e Hans vd Westerlo met 388 pnt 95,8% Object
3e Critiën vd Braak met 393 pnt 94%
4e Wil Jansen met 389 pnt
5e Dave Melis met 379 pnt
6e  Ronald Walschot met 379 pnt
7e Henk Hendriks met 372 pnt
8e Nick Tegelaars met 372 pnt
9e Edwin de Ruyter met 365 pnt
10e Peter Zuidhof met 334 pnt

Met vriendelijke sportgroet "Hond in 't Woud"

seceratris Pieter-Jan Smulders.

Klik hier voor de foto's