Eerste Demo 2017 door Team Brabant heeft  weer plaatsgevonden.

Op 20 februari hebben we een demo gegeven in het Limburgse Weert. Omdat de coördinator van Limburg nog niet voldoende fit is hebben wij op verzoek deze overgenomen. Het was voor de school “Het Kwadrant” i.v.m. de Reflectieweek.
Omdat lesschema niet van alle klassen gelijk was, hebben we om 9.30 uur en om 11.00 uur aangetreden. We hadden een grote en geïnteresseerde belangstelling, zelfs van de omgeving. Het weer was minder, nat en koud maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben zowel van de speurhonden als van onze politiehonden diversen onderdelen laten zien. Ook de nodige uitleg van waaruit wij starten met dressuur, evenals de karakter eigenschappen en de aanleg.
Francine had een Spaniël pup bij zich en liet zien hoe zij de pup het verwijzen van voorwerpjes leerde, welk het hondje al aardig deed. De geluidsinstallatie kwam hier weer zeer goed van pas omdat de groep erg groot was. De schoolleiding was zeer tevreden. Er was nog een fotograaf van een plaatselijk blaadje daar die nog een mooi stukje heeft geplaats.
Weer dank aan mijn medewerkers, Rob v. Hees ( Pakwerk), Cor v. Melis, John v.d. Burgt, Sonja v.d. Berg en Francine Christophersen en de uitleg door Adriaan.
Het is steeds moeilijk om door de week deelnemers te vinden. Personen die beschikbaar zijn kunnen zich melden bij Adriaan v. Hout.