DEMO TEAM Brabant in actie bij Jacht & Buitenleven beurs in Liempde.

Deze beurs werd gehouden op 22 september op een zeer groot terrein. Er werd gevraagd of ons DEMO TEAM daaraan mee wilde werken, want politiehonden hadden ze er nog nooit bij gehad.
Het was toch weer even zoeken om een groepje bij elkaar te krijgen, vooral een helper. Uiteindelijk was het toch gelukt en had ik Peter v. Oorschot Schijndel met de jonge speurhond, Frank Stommels Helmond en Chantal Bakker uit Nijmegen met de PH I hond, Jan v. Dijk was meegekomen en heeft wat hand en spandiensten geleverd. Rob Toelen Boxtel was bereid om het pakwerk te doen.
De uitleg werd door mij zelf geven door een goede installatie met headset. We hebben veel van beide programma’s laten zien en met succes. Zowel de organisatie als het publiek stonden verwonderd te kijken naar alles waartoe onze honden in staat zijn. Dit was zeker een goede reclame voor onze sport. Na afloop waren we nog even op het terrein en werden we door div. personen aangesproken. Vol lof spraken ze over hetgeen ze gezien hadden en de organisatie vond het een aanwinst dat wij er waren. Dank aan mijn groepje deelnemers die zich weer beschikbaar hebben gesteld.

De Coördinator Adriaan v. Hout