Demo-Team op 3 juli aanwezig op 112 dag, georganiseerd door Stichting “Lunetzorg uit Eindhoven voor hun bewoners en omwonende!

Het Demo-Team van Brabant onder leiding van Adriaan v. Hout was weer in actie op deze dag. Ook de brandweer, politie en ambulance waren daar voor een demo.

De weersomstandigheden waren goed en daarom een grote belangstelling van zeker 200 personen. Er was een mooi grasveld beschikbaar om de oefeningen uit te voeren. Piet v. Oorschot heeft het sorteren en vlakte revieren getoond, alsmede volgen en volgen met afliggen. De andere honden hebben alle oefeningen gedaan uit afdeling 3 behalve het terugroepen.
Zowel de organisatie als aanwezige publiek waren vol lof over ons getoonde werk. Het was een gecertificeerde hond en twee nog vrij jong waar soms nog een lijn aan zat. Ook dat kunnen we uitleggen aan het publiek en zij kregen dus ook een indruk dat dit niet van de ene op de andere dag geleerd wordt. Ook was het bij de toeschouwers opgevallen dat onze honden met een vrolijke houding de oefeningen  uitvoeren.
Dank aan de deelnemers die zich weer hebben ingezet. Dat waren P. v. Oorschot, Nick Tegelaars, Piet Penninga, Erick Verhoeven en helper Paul Claassen. De volgende dag was er al een mail binnen met nogmaals dank en men zou ons in gedachten houden om nog eens op te treden.  

Als er KNPV-ers zijn met een getrainde hond die overdag vrij zijn en willen deelnemen aan Demo’s , stuur me dan een mail adriaanvanhout@ziggo.nl