Op zondag 28 mei is er weer een DEMO gegeven op dit park, op veelvuldig verzoek vanwege de grote tevredenheid 2 jaar geleden.
Omdat ik zelf niet kon i.v.m. keuringen in Gelderland, was het even puzzelen. Na een bezoek aan PHV “De Trouwe Wakers” in Haps was het snel geregeld. Zij hebben  honden, pakwerker en iemand die het kan uitleggen. Met de hele groep hebben ze daar een groot aantal oefeningen laten zien.
Er werd gestart met de oefening schotstellen. Dat trok zoveel aandacht dat onmiddellijk de kantlijn vol stond. Zij hebben veel verschillende oefeningen laten zien, tot tevredenheid van leiding en publiek.

Na afloop konden de kinderen contact maken met de honden die zojuist die man hadden aangevallen. Dat maakte een grote indruk op de toeschouwers, die versteld stonden dat het zo’n sociale honden zijn. Dit zal de KNPV goed doen, zij hebben laten zien dat wij geen agressieve honden hebben, maar geschikte inzetbare honden. Mijn dank is dan ook groot aan deze groep die op een nette manier deze DEMO hebben verzorgd.
De coördinator Adriaan v. Hout